Wednesday, December 18, 2013

Puhkusest

Läksin Härrat üles ajama, et hakata koos hommikusööki tegema. Aga tema tahab magada. Kell on 10 pärast 10 ja tema tahab magada?! Jah, seda juhtub küll ainult siis, kui ma tööl ei pea kella 8st olema :DPuhkusest nõnda, et lõpetasin just 24h valve haiglas ja mõtlesin terve see aeg, et miks ma küll nõnda oma puhkust sisustasin, kas ma targem ei oleks võinud olla?! Töö vastu pole mul midagi, aga päev oli siiski hullumeelne, nii palju sagimist ja uued residendid, kes ei tea ravilehtedest veel midagi. Esmaspäeval oli tööl (tegin ühte päeva järgi). Nüüd käisin hambaarstil, taahan veel trenni ja Lõunakeskusesse ja magada veidi, Härrale lubasin Lasanjet teha ja õhtul lähme Teatrisse. Homme olen ma JÄLLE tööl (mul on endiselt puhkus), aga õnneks vaid kella 18ni ja õhtul õhtustan sõbrannaga. Reede on see ÜKS puhkuse päev, kui ma saan hommikul magada, lähen taaskord trenni ja ajan asju ja veedan Härraga aega ja nädalavahetusel sõidame Võrumaale ja pühapäeval on taaskord aeg sõbrannasid näha... ja siis on jõulud.

No comments: