Monday, February 10, 2014

Koristamisest.

Ikka ei ole sellega veel kuskile jõudnud. Ei ole seda aega olnud. Mulle väga meeldib koristada, see rahustab. Aga mulle meeldib koristada, kui väljas on valge ehk kui seda saab teha tänu päevavalgusele mitte ei vaja lisalampe. Ehk mulle meeldib koristamisega alustada kohe hommikul, sest siis jõuab ka kõik valmis. Kui alustada lõunast, ei jõua! Lisaks ei meeldi mulle koristada poolikult - kui juba alustada suurelt, siis teha kohe kõik ära. Ma ei saa nii, et ma täna koristan selle kapi ja homme koristan tolle kapi ja vanitoa jätan nädalalõppu hoopis. Antud hetkel küll on nii, et koristan elutuba ja kööki ja ega magamistubagi sassis pole - lihtsalt minu kummutis on asjad sättimata ja mõnel riiulil ka. Aga teen ma seda siis, kuiolene välismaalt tagasi .. ja kevad on veel lähemal.

No comments: