Sunday, February 23, 2014

Koristustuhin.


Olen viimstel päevadel koristanud täpselt nii nagu mulle ei meeldi - ühe toa kaupa, ühe kapi kaupa jne. No ja kui kõik korda saab, siis kuskilt on juba segamini. Täna oli plaan klaaside kapp korda teha. Pesin kõik klaasid - pesemine polegi raske, kuivatmine on; kuivatasin ja paigutasin ümber. Võtsin ühe riiuli juurde ja raamatud paigutasin teleri taha riiulile (see riiul, mis toas veel segamini on, inspiratsioon sai otsa). Avastasin, et meil on kolme sorti vahuveini klaase. Kui olin kõik klaasid ära paigutanud, siis leidsin veel Jack Danielsi klaasid ... + igapäevased klaasid, aga need kõik pidin kööki riiulile jätma.

Aga vot tegelt tahtsin kirjutada hoopis seda, et üks päev tegin magamistoas kappi korda ja tõstsin suured käterätid uude kohta, ütlesin Härrale ka ja küsisin, et ega teda ei sega. Oli igati nõus, eks naine teab, kuidas parem on :). Täna jõudsin trennist koju ja härra hakkas just pessu minema ja siis küsib käteräti kohta. Kapis ei olevat olnud. "Ma ju ütlesin sulle, kus ma need panin." "Ei öelnud, mina ei tea midagi." Vot ja nii ongi :D Oligi seda nägu, et tema ei teadnud mina.

No comments: