Tuesday, March 11, 2014

#13 jalgrattasõit

Alles täna, 11. märtsil, avasin enda jaoks 2014 aasta jalgrattahooaja. Kuigi on tunne, et sel aastal oleks võinud seda juba veebruaris teha, siis märtsis ei ole ma seda siiski varem teinud.

Hommikul oli üksik soojakraad, selge taevas, veidi külma tuult, aga sõita oli igati kosutav ja energiat läks, aga tuli küllaga juurde. Kuna olin hommikul suhteliselt unine, siis hakkasin kodust hiljem minema kui muidu ja jäin liiklusesse ka. Möödunud aastal, kui ma rattaga tööl käisin, siis startisin kodunt umbes 07:05 ja sain sõita autoteel ja jõudsin umbes 15 minutiga tööle. Täna seda lusti ei olnud. Jah, autoteel võiks sõita küll, aga ma ei usalda autojuhte, sest meie liikluskultuuris ei arvestada ratturitega veel väga ja leian, et ainult minu ettevaatlikusest ei piisa.

Nii et mul läks umbes 20 minutit.

Koju tulles oli väljas muidugi tuul ja ma arvasin, et see tuul viib minu ja ratta Turu tänavalt minema ... aga ei, jõudsin koju.

Väga mõnus! Homme ma küll rattasõitu korrata ei saa, sest pean lõuna aeg jõudma kiirelt ühest linnaotsast teise.. aga ehk neljapäeval kui ilm lubab :)

Jah, korvi mu uuel rattal veel pole, pidin seljakotti kandma, aga ratas on kiire, sadul mugav! Mulle meeldib!

No comments: