Wednesday, March 12, 2014

#14 Kokkamine

Ma olen ikka veel sellin, et kartulist ma isu täis ei saa, aga soovin alati ka liha. Kuigi praegu olen ma rohkem värskete juurikate ja liha/kodujuustu peal, siis kokkamine mulle ikkagi meeldib. Probleem on selles, et mulle ei meeldi soojendatud toit (eelkõige siis mikros soojendatud), tööl aga teisi variante polegi. Ja siis ma sööngi seda, mida soojendama ei pea (või siis suppi). Aga kodus on nii mõnus süüa teha! Täna meisterdasin lasanjet, mis hetkel ahjus on... härra saab seda mitu päeva süüa. : ) Meil on ka toredayd J.Oliveri retseptiraamatuid, aga kui me kiirelt süüa tahame, siis me ei viitsi sealt retsepte vaadata ... me võiksime õldiselt jah tublimad olla ja uusi retsepte proovida. Aga samas me oleme jällegi sellise vana ja tuttava fännid. Eh :) Härra oskab mul ka väga hästi süüa teha. Mulle meeldib kõige rohkem koos süüa teha. Temale meeldib kui mina süüa teen. Ja siis me neid asju jagamegi. Sibula kooris ja lõikas ja praadis küll tema, nutma ajas ka minu :)

No comments: