Saturday, March 15, 2014

#15 Kohvikud

Siis kui mu elupaigaks polnud veel Tartu ja ma siin pigem harva kui tihti käisin, püüdsin nii teha, et alati külastan mõnda uut kohvikut. Teinekord aga jõudis Raekojas mõni kohvik enne kaduda ja uuega asenduda, kui mina sinna jõudsin. Paraku tekkisid mul ka lemmikkohad. Aga ma väga ei mäleta, mida ma sõin/jõin, sest nõnda suur Latte sõber nagu praegu ma siis veel ei olnud. Praeu on Tartus väga paljum mõnusaid kohvikuid, kus ma hea meelega sõberitega käin. On ka selliseid, kus mulle nii väga ei meeldi. Nt Prantsuse kohvik Crepp, ma isegi ei tea, miks see mulle ei meeldi, aga ei meeldi. Samas Werner ja selle kohvi vastu .. või Pierres Ceaseri salat. On hubasemaid kohti ja mitte nii humbasid, mõnes kohas on väga hea teenindus, teises kohas jätab soovida. Aga kui seltskond on hea, siis on peaaegu igal pool hea. Neljapäeva õhtupoolikul käisime Kapriisis. Hetkel on küll "kõikide Tartu kohvikute külastamise projekt" pausil, aga ehk kunagi jällte ...

ja ikka veel tahaks ma endale kohvikut...

No comments: