Saturday, March 22, 2014

#18 Terminaator

Eh, kui ma numbrid õigeks sain, siis Härra sai nii kena #17 endale :)

Aga kui ma tilluke olin, siis mu esimene lemmiklaul oli "Lilleke rohus" ja seejärel aastaid ja aastaid "Kaitseta", kuigi ma päris pikalt ei teadnud (ja ei huvitanud?), kes seda laulab. Terminaator tuli minu südamesse läbi õe, kes seda ikka kuulas. Esimesi kontserte käisin enda jaoks külastmas põhikooli ajal ... väga täpselt ei mäletagi. Mäletan Rakveres 7 Vapra oma, siis sain oma esimese autogrammi Jagaupilt. Mingi aeg hiljem tuuritasid nad Tivoliga, siis sai Pärnut avastada ja Kuursaalis end turva eest ära peita, sest ta tahtis mind välja visata, sest vanusest oli veel päris palju puudu. Mulle väga meeldivad laulude akustilised versioonid, eriti "Ainult sina võid mu maailma muuta". Aga viimased aastad on üks mu lemmikuid "Alkeemik". Mul on lauaarvutis üks playlist, mida ma kuulan (ja mis Härrale väga ei meeldi, sest mu laulud ei muutu seal, lisan vaid vahel mõne juurde :D) ja see laul on seal esindatud rohkem kui korra (aga ei, playlist ei ole vaid Terminaatorist). Härragagi kohtusime me TR kuulamas Püssrohukelderis. Ja need muusikalid, kus nad kaasa on teinud, "Risk", sel ajal kuulasin "Omal kohal" paar tuhat korda. Eile käisime taaskord Püssis - oli selline olukord, et meil täitus kenasti viis imeilusat aastat ja TR oligi seal, ideaalses kohas ideaalsel ajal. Ma olen päris kindel, et TR kuulan ma ka 10 aasta pärast. V-o siis ei ole Alkeemik mu playlistis enam number üks (aga kes seda teab), aga siiski. Ja tutvustan seda muusikat ka enda lastele ... ehk ka lastelastele.

No comments: