Friday, March 28, 2014

#22 Salat.

Värsked asjad on mulle vist alati maitsenud, aga viimasel ajal rõõmustan end pidevalt salatitega igapäevaselt. Seda ka siis kui käin väljas. Ma ei vaata enam prae või pastade menüüd, vaid vaatan suppide ja salatite oma. Eks ma päris palju proovin Caeseri salatit erinevates kohvikutes, minu lemmik on hetkel Pierres. Aga Kapriisis on näiteks imeha mingi tandoorikanasalat vms. Eile käisime seal härraga, ma ei suutnud valida suitsujuustusupi ja Caesari salati vahel ja siis leidsin selle kolmanda!
Endale ma lõunaks küll nii uhkeid salati ei tee. Ma tükeldan jääsalatit, porgandit, kurki, paprikat, vahel lisan melonit ja vahel lillkapsast .. ja mis põhiline, ma ei vaja sinna juurde mitte mingit kastet. Liha või kodujuustu küll, aga see on teises kausis :)
Ja kui teistest salatitest rääkida, siis tartasalat! tatar + sink/kana + värske kurk + 2 muna + kaste (jah sellele läheb kaste). Polegi ammu teinud ...
Aga sel hetkel teen oma sünnipäeval erandi ja pakun ka kartulisalatit (viimased 4 aastat olen vaid riisimakra oma pakkunud, aga siis ma polnud veel tatrasalatit avastanud), mida ma ise söön suure vaevaga.

No comments: