Wednesday, March 5, 2014

Squat challenge

Ma ei mäleta, kas ma olen kükkidest rääkinud. Aga juba päris tükk aega tagasi alustati tööl squat challenge'iga, kusjuures samal ajal olin ma ka kodus sellega alustanud. Alguses oli sama paan, mis neil - kokku 250 ja kava oli lihtsalt internetist. Härra aga ütles, et ma kasutksin oma nutitelefoni ja võtaksin äpi ja kasutaksin seda. Tegingi nii. Mis see siis ära ei ole. Esimesel päeval, kui oli nn proovipäev, siis tegin pärast rasket trenni kodus 30-40 kükki ja selle järgi valisin endale 3 leveli. Edasi läks siis nii, et üks level koosnes 9 päevast, alustasin kuskil nii, et seeria oli 20 küki kanti, kokku seeriaid 5, paus on umbes 60 minutit. Alustasin julgelt ja muudkui tegin, alguses igapäevaselt, kui ka jäi päev vahele, siis polnud hullu. Olin sela jõudnud juba umbes 50 x 5 kükini, kui siis avastasin, et neid leveleid on kokku ikka veel 9 ja viimases levelis on esimene päev 100 x 5 kükiga. Siis tekkis mul küll küsimus, et kas tõesti on mul vaja neid niii palju teha?! Aga ma ei ole allaandja tüüpi ja lasen edasi. Hetkel kül mitte igapäevaselt, sest siis läheb raskeks ja muud trenni tahan ka teha. Üldiselt teen siis, kui jõusaalis olen. Pulss on ka juba 150-165 x', aga ega ma ei uimerda ka. Kõige hullem on see lugemine. See on igav. Ma pean mõtlema 5 erinevat moodust, kuidas neid kükke lugeda.

Nii et kui kellelg on ideid, siis ma ootan.

Hetkel olen lõpetama 6 levelit (alles!!?? alustasin ikka 3 levelilt? .. aga no 9 +9 +9 +9 teeb kokku 32 päeva ja ma olen teinud seda kuskil 1,5 kuud ) - üks päev veel minna.

Kükke on siis 76 79 80 81 75

Proovige ka :)

Kui see läbi, sisi võtan kõhulihased :)

No comments: