Thursday, April 10, 2014

#29 Kulude tabel

Alustasin aprilli algusest kulude tabeliga. Üks sõbranna on seda juba kaua täitnud ja mõtlesin ka proovida. Esialgu oli see mul skaydrive's, aga ma tahtsin lisaks lahtiretele ka märkused juurde panna, nii et kolisin sellega google dokumentidesse ümber. Oma gmaili postkastidest teen paar klõpsu edasi ja olengi kohal.

Tore on seda pidada, vaadata neid kulutusi, kuu lõpus ehk analüüsida .. aga kui ma neid summasid vaatan, siis polegi nii tore. Tegelikult kuu alguses ka kirjutasin sellest, aga siis polnud see my happy day, aga nüüd ma leidsin, et ikka on. Enda arengu jaoks. Alustasin egk kurval kuul, kui on tõesti palju kulutusi (sünnipäev, maksin libedasõidu eest ka, teiste sünnipäevad jne). Kui ma uue auto saan, siis seda vist sinna tabelisse ei kanna. Antud juhul läheb tabelisse mu põhitöö kuupalk. Sest selle teise palga kannan ma fondidesse edasi (seda küll pigem kuu teises pooles). Ja elangi selle ühe raha eest ja tegelt tahan sealt ka kõrvale panna .. No ma ei tea. Vaiba suurem summa läheb vähemalt mai lõpus või juuni alguses, kui see meieni jõuab.


Proovige ka :)


edit: kes ise tabelit teha ei taha, siis http://www.pere-eelarve.eu/

No comments: