Sunday, April 20, 2014

Ettevalmistus rattaralliks.

Ehk nagu kunagi endale lubasin, siis olen sel aastal tublim ja mu esimene pikem sõit ei ole rattaralli 70km (möödunud aastal oli vist u 64km). Ilm on imeilus, veidi tuult, aga päikseline ja soe, igasuguseid putukaid veel ka ei ole, esimesed külalised käisid ära, kõhud said täis ja patt tundus minna sporidklubisse, kui saab minna õue. Panin aga oma spordiriided selga, kiivri pähe ja läksin rattaga sõitma. Esialgne plaan oli teha umbes 25km ringike, seejärel mõtlesin, et sõidan 15 km Elva poole ja siis koju tagasi, kokku ilus 30km. Aga kui olin umbes 16km ära sõitnud, siis olin Nõo juures ja näitas, et Kambjasse on 12km. Tundus igati mõistlik minna sinna ja teha ring, mida ma ikka samateed tagasi lähen. Nõost Kambjasse oli küll tuul küllaltki vastu ja kiirus läks alla, aga liiklust ei olnud ja korjasin metsast sinililli. Kui mu esimesed sinililled juba märtsi alguses õitsema läksid, siis arvasin, et sel aastal on mu ünnipäevaks kõik lillekesed ära õitsenud, aga oh ei, mets oli nõnda sinine. Selle peatuse ajal tegin ka pilti ja Endomono läks stopile, nii et kui ma uuesti startisin, siis alustasin seal nullist. Jõudsin välja Tartu-Otepää teele Kambja lähedla, orust läbi ja mäest üles ja tuul oli rohkemgi vastu ja liiklust oli palju. Sõitsin läbi Ülenurme ja Aardla kaudu koju tagasi.

Kokku 43,8 km (sellest linnas u 8km)

fr avg 145

fr max 168

kcal 1217

avg speed u 22,5km/h

max speed 39.6 km/h

Olen väga tubli :)

No comments: