Thursday, April 17, 2014

Käisin hommikul vereproovi andmas. Arstile ütleisn küll, et lähen neljapäeval, aga läksin ikka täna. Jõudsin enne kella 8 kohale, tahtsin teha võimalikult kiiresti, sest pidin tööle ka jõudma. Jõudsin kabineti ukse juurde, lugesin silti, mis palus oodata ja siseneda kutsel. Üsna varsti väljus üks meesterahvas. Ja mõni hetk hiljem saabus ka üks vanem naisterahvas, kes läks otse ukse juurde ja küsis minult, et ei tea, kas võib sisse minna. Mina ütlesin, et on silt, mis ei luba. Aga tema arvas, et äkki ikka võib. Lisasin ka, et mina ootasin siin enne. Selle peale kostis ta, et ma läksin temast koridorist mööda jah... ?? Avas ka ukse ja küsis, kas ta võib sisse minna, ei lastud, aga veidi hiljem kutsuti ta sisse. Pärast teda läksin mina, vahepela tuli veel inimesi, aga ei trügitud vahele ja keegi ei öelnud mulle, et ma koridorist kellestki mööda läksin. Läksin jah sellest vanemast naisest, koridori alguses, kust mina peaksin teadma, kuhu teised inimesed lähevad? Kui ma ka oma vereproovi ära olin andud, siis sain koridori tagasi, läksin mammist mööda, käisin tualetis, läksin uuesti mammist mööda, võtsin mantli ja läksin jälle mammist mööda. Olin jah kiire, mul oligi kiire. Ma mõtlesin alguses, kas ma peaksin end halvasti tundma, et ma talle ukse taga ütlesin, et mina olin seal enne ...
mõtlesin veidi.
aga ei.

No comments: