Sunday, May 25, 2014

Bubble Witch Saga

Olin suur Fb mängude vastane. Blokkisin kõik mängud, kust keegi mulle vähegi kutse saatis. Siis aga avastasi Tikri blogist postituse mullide kohta ja tööl oli üks rahulik päev ning ma otsustasin proovida. Muidu ma olen ju selline vanakooli mängude austaja nagu Supaplex ja Prehistoric 2.

Läks veidi aega, aga san mängule pihta (ega ma juhendit ju ei lugenud). Kodus mängis Härra ka ja kui mul sõprade abi oli vaja, siis hakkas temagi mängima. Aga mingil hetkel jättis ta pooleli, sest FB hakkas tema teadmata teateid ja kutseid saatma ning see oli talle vastu. Võib-olla saavad minu sõbrad ka neid kutseid, ma ei tea, keegi pole kurtnud, aga teatke siis, et ma ise saadan neid vaid neile, kes kindlalt seda mängu mängivad.


Kui Härra endal mängu ära blokkis, siis hakkas ta ka seda minu alt mängima (ja vahel saadab ta kogemata kutseid tervele mu sõbralistile). Pildil on teine suuuur maailm (The Shadow Realm). Kummaline on mõelda, et alguses olime ikka algajad. Me ei ole ostnud ühtegi lisavidinat, küll aga kasutame vahel punkte, et saada lisapalle vms (punktisumma oli täna hommikul vähemalt 30000 võrra suurem). Aga lisavidinatest hoolimata, oli esimeses suuures maailmas (Witch Country) ikka ilmatuma raskeid leveleid või vähemalt nii me arvasime siis. Aga edasi liikudes kasutasime neid puntkide eest ostetud vidinaid üha vähem ... Samas praegu mõtleme, et kui mängu poolt poleks seda sihtijat, siis ilmselt me ka nii kaugel ei oleks. See annab väga palju juurde.

Härra ongi viimasel leveli juures. Aga viimastel nädalatel pole tal aega olnud seda mängida ja mina seda ei puutu. Mina teen päeva-leveleid ja siis saarte-leveleid. Istusingi ühes levelis jälle kinni ja sinna ma neid punkte täna kulutasingi.

Tärnikesi pole ka väga palju. Kui vahepeal eriti sügaval kinni olime, siis mängisin vanu leveleid, et rohkkem tärne saada. Õnnestus ka, aga enam väga ei viitsi.

2 comments:

Tikker said...

Selle jutu peale ma lisasin su FB-sse, nüüd saab koos palle mängida :D Ma ise mängin tegelikult jube vähe, pole aega praegu. No ja ma keerasin need märguanded kinni ja mängu ennast pole ka näha, nii et ei tuleta meelde ennast... Aga päeva taseme katsun ikka ära teha, kui meeles on... Nõme on see, et sihtija ju kaob ära, kui iga päev ei mängi ja siis oota jälle järgmist päeva, et tagasi saada... Ma ilma selleta ei oska enam üldse :D

Ma olen teise suure maailma viimasel levelil, saartel mingi 50+ ja vahepealt on üksikud tegemata. Alates 54 olen kõik lahti lukustanud, aga ei edene ja pole kannatust kah. Niisiis on mul ainult päeva tasemed :)

seitseteist said...

Jee, nüüd saan veel ühele kutseid saata :)
Päevalevelit mängin ma hommikuti, kui joon hommikukohvi (ja vaatan postkastid ja blogid üle), kuna ma hommikuti üksi ärkan ja toimetan, siis ei takista mind miski.
Püüan sulle saartes järgi jõuda, peaks neid rohkem lahti lukustama, siis suurem valikuvariant, kui kuskilt edasi ei saa ja mõni level üle viskab. :)