Friday, May 9, 2014

Härra küsis skype vahendusel, kuidas mul öösel tööl oli.
Vastasin, et sagimist oli. Hommikul vihastasin ühe patsiendi peale
Härra: vaene patsient
M: Miks sa nii ütled
Härra: No kui sa vihastasid tema peale
M: Nii
Härra: Kui sa vihastad, siis sa ikka oled kuri ^^

Tegelikult ei olnud võib-olla vihastasin päris õige sõna, aga kuri olin küll. raske on tööd teha, kui koostööd ei ole patsient ise oma raviskeemist ei hooli.
Aga Härral on vist õigus ka. Ma ei vihasta eriti tihti. Mu närvirakud on mulle endale selleks liiga armsad. Aga kui ma vihastan, siis ma olen kuri. Kuri olen ma siis, kui mul öösel oma kodus olles magada ei lasta . Jap, siis olen tõesti kuri, kui olen väsinud, siis ma ei saa ise ka aru, kui kuri ma olen. Õnneks hommikuks läheb mööda.
Aga mõne asja peale lähen ikka põlema ka.
Aga ise pean ma ennast ikka rahulikuks inimeseks.
Ja kolleegid siin vähemalt peavad ka.

No comments: