Saturday, May 31, 2014

Hommikuvõimlemine: reede

Täna olin kohe eriti tubli, sest ärkasin taaskord kell 06:00 ja tundub, et olin õhtul selles suhtes õigel ajal magama saanud, et ärkasin õiges tsükli paigas. Kirjutasime õhtul kokkuvõtte valmis ja see läks meil kiiremini ja paremini kui kolmapäeval, ise olime ka tublid.

Kuigi vaibal oli endiselt väga mõnus, siis unisus oli juba väiksem.Plangust ma taaskord loobusin, aga eelmisel õhtul olin teinud 2min30sek tavalist ja minut tagurpidi planku - 
Tehakse ka käed sirgu, aga mina nii ei saa/ei tohi.

Kummaline on see, et ma ärkan 20 minutit varem, aga kodust ei saa ikka kuidagi enam õigeaegselt välja.

Aga tundsin, et vasak jalg valutab veidi teatud liigutuste ja asendite ajal/annab valuaistinguid. Muidugi ise olen totu - eile olin arvutiekraanist nii väsinud, et tahtsin õue minna! Muidugi panin trenniriided selga ja sörkisingi veidi, sest kaks päeva polnud ma enam longanud. Läksin üldtreeningu jalanõudega, kuhu panin tallatoed sisse, aga ma ei osanud nende jalanõudega korralikult sörkida. Ega see sörkimine/jooksmine on ka paras teadus, peab ju õige kohaga maanduma ja tõukama, mina aga maandusin suht täistalla moodi (ma ei tea, kuidas see võimalik on), vasak hakkas tunda andma, aga mitte üldse sealt, kust see varem valulik ja turses oli vaid hoopis põlveõndla kandist, ning parem hakkas nn pealt valutama. No mis seal ikka. Sörkisin oma 4km ära ja lontisin koju tagasi. Täna ma küll ei lonka, aga vahepeal lööb valu sisse.

No comments: