Tuesday, May 13, 2014

Need fotoputkad.

Kui kaugemalt alustada, siis ärkasin hommikul ja väljas sadas üsna kõvasti. Alguses mõtlesin, et Härra viib mu tööle ja siis saan hiljem ARKist läbi minna. Vahepeal oli plaan juba bussiga minna, aga lõpuks läksin ikka Härraga. Sain kodus rahulikult lebotada.

Tööpäeva lõpus sadas ikka veel tihedat vihma ning töökaaslane poetas mind ARKi juures autost maha. Teine kolleeg oli mulle ilusa patsi pununud ja enda meelest nägin üsna kena välja. Eile õhtul veel käisin kosmeetiku juures, kus laisn värvida ka kulme ja ripsmeid. Ning ripsmed on ilusa kujuga.

Võtsin südame rindu ja läksin pildiputkasse juhilubadele uut pilti tegema. Tegin 2x3 pilti ära ja mõtlesin, et kohutav. Peegelpilt on ilus, aga foto kohutav. Lammutasin oma patsi ära, kammisin juukseid. Peegelpilt oli ilus, aga ftod taaskord kohutavad. Lõpuks ikka valisin seal midagi ja jäin oma numbrit ootama.

Muidugi ma hiljem mõtlesin, (okei, Härra ütles), et oleks võinud siis ju vana pildi jätta. Sellel pole tegelikult midagi viga. Selline ilmetu on, aga ma ei mõelnud selle peale üldse. Lisaks olin ka riigilõivust valesti aru saanud ja 6 eurot vähem raha üle kandnud. Selle sain seal sulas maksta ilma lisatasuta. Ja seegi oli moment, kui ma oleksin võinud koju minna ja seda kõike paberivaba ARKis teha ja vana pildi võtta, aga ei.

Ega midagi. Lihtsalt jään nüüd ootama ja lootma, et saan lähiaastatel juhiload uuesti välja vahetada... siis käin dokumendi pilte tegemas ja lasen need skännida.

Tõesti tuli sinna kohutav pilt. kõik 9 pilti olid kohutavad. Oleks ehk pidanud 3x3 veel proovima. Kusjuures id-kaardi pidiga olen ma üpriski rahul ja sellegi tegin seal putkas!

 

 

PS: Ilmataat on pöördunud!

2 comments:

Tikker said...

Mul saab septembris viis aastat abiellumisest ja seega saan LÕPUKS OMETI välja vahetada oma jubeda ID kaardi. Seekord ei pea fotoputkas istuma, karjuv 10-kuune süles, seega on lootus, et ehk tuleb veidi normaalsem pilt :D

Aga mina olen kuulnud, et ARKis ei saagi oma pildiga, PEAB putkas tegema... Ei tea. See pilt on ka üsna kole, aga siiski mitte nii kole :P

seitseteist said...

Mul ema ütles, et ta on saanud niimoodi, et võtab pildi kaasa. Aga ma pole enam kindel, kas see käis juhilubade või id-kaardi/passi kohta.

Võib-olla selleks ajaks kui ma taas sinna pilti pean minema tegema, on asjadlood paremaks muutunud.

Edu sulle :)