Thursday, May 1, 2014

Plaanid ja tegelikkus.

Juba nädala alguses mõtlesin rõõmsalt, et neljapäeval on vaba, siis saab kodus toimetada, puhata. Lisaks saab ka väljas pikema tiiru sörkida, Jõudis kätte neljapäeval, ärkasin kolmveerand 11 ja tundusin, et olen veiid puhanud, kuid parema abaluu juurde lõi liigutades selline valu, et tegin vaid ai-ai. Püüdsin küll võimelda ja lasin härral NSAIDi määrida, aga väga paremaks pole see siiani läinud, õnneks on alaseljavalu järgi andnud. Tegin meile hommikuks pannkooke - härrale juustuga ja endale ühe kohupiimaga. Väljas sadas, mõtlesin, et küll jääb järgi. Käisime poes, sest juba mitu päeva polnud eriti külmkapis süüa olnud (paar korda astas juhtub ka meil seda), väljas sadas nii kõvasti, et ma lausa jooksin auto juurde. Hiljem käisid sõbrad korra läbi. Ma vahepeal ikka vaiskelt toimetasin ja koristasin. Triikisin lõpuks värvilist pesu ja voodiriideid, mis olid nädalavahetuse peo tõttu tunduvalt rohkem kui tavaliselt. Vaheeal tegin šnitslit, mida saame süüa ka homme ja vaatasime Arrow kõige värskema osa ära - ma vaikselt kogu age lootsin, et vihm jääb järgi ja maapind muutu veidi kuivemaks. Seda ikka ei juhtunud. Läksin siis lõpuks pessu, mida plaanisin muidu pärast jooksmist teha, tulen pesust ära ja väljas paistab juba päike pilve tagant ja ei piiskagi ..

 

ehk näkkab homme õhtul paremini.

 

Eile jõudsin koju umbes kella neljaks, sest saime töölt tunnike varem tulema. Leidisn midagi süüa, jõin kohvi ja tundsin, et olen pärast päeva-öö-päeva-tööd nii väsinud, et pikutaks enne teatrit veidi. Härra tuli ka. Pani äratuse poole 18ks. Alguses muidugi und ei tulnud, aga siis ilmselt ikka tuli. Ärkasin ühel hetkel, ilmselt tänu sellele, et olin kohvi joonud, tahtsin pissile minna. Kell oli paar minutit juba kuus läbi. Äratusest ei teanud ma midagi. Härra mainis, et mina olin äratuse kinni pannud ja edasi maganud, aga ta ei hakanud muretsema, sest küll ma üles ärkan, hommikuti ju ärkan. Hallo?? Hommikuti ei ärka ma tunnisest uinakust, mida teen pärast rohkem kui ööpäevast tööl olekut. Oh jah. : )

 

Ma ise muigan ka oma lauseehituse üle ... kuidas see Rootsis elamine sai sellised jäljed mu emakeelde jätta??!

No comments: