Monday, May 12, 2014

Risti vastu.

Ilmataat on risti vastu minu sportlikele plaanidele. Nimelt oli mul plaan käia ülepäeva õhtuti jooksutiirul, aga juba väga mitmendat korda sajab sel ajal õhtul vihma. Ma ei saa oma tiirule minna varem kui kell 20, sest koju jõudes söön ma õhtust ja söögist peaks ikka 2-3h möödas olema. Laupäeva õhtul käisin ka vudimas. Minnes ei sadanud, küll aga hakkas sadama, kui olin poole kilomeetrid ära vudinud. Sellisel juhul (kui just hoovihma/paduvihma ei tule) see mind ei sega. Jooksin siis ka edasi ja plaanitud 7km sai hoopis 10. Ilm oi mõnus, vihm soe, rada vaikne. Plaan oli ka joosta seal 150x' piiril, aga kui vihma hakkas sadama, siis kiirendasin veidi sammu. Nii tuli 10km sörki umbes 1h18min. Mõned lõigud tegin ka. Mõnus oli. Härra juba kodus mõtles, kuhu ma jäänud olen, sest pidin vaid korraks vudima minema.
Eile oli puhkepäev.
Täna oli algul jooks plaanis, aga sajab vihma ja on üsna märg. Aga lisaks tulin ma just ka kosmeetiku juurest. Niisiis teen täna veiid jõudu ja jätan jooksu homseks, siis muudan ka peapesu päevad ära. Homme lõuna ajal ka ringtreening.

PS: 14.juuni tõukerattamaraton 20km ;)

PPS: Härra ei saa kuidagi aru, kuidas mul õnnestus hommikul vastu aiaposti sõita .. ja ega ma ise ka ei saa.

No comments: