Thursday, May 1, 2014

Sportlik kevad

Möödunud aastal arvasin küll, et sel aastal ma enam nii sportlik olla ei saa, aga mulle tundub, et saan ja olengi kuni saan.
Aprilli alguses oli Parkmetsajooks 7km
Ja enne suve veel kolm üritust:
Alma Linnasprint, oli vist 14. mai õhtupoolikul, sinna lähen töökaaslasega, lühike orienteerumine kesklinnas.
24. mai Olmüpiajooks 10km - tahan paremat aega kui möödunud aastal
1.juuni Tartu Rattaralli 70km ehk lühem rada. Möödunud aastal oli mingi 64km .. tahaks sel aastal kiirem olla, kui olin siis, aga kui km on rohkem? Igal juhul ma sel aastal olen selleks rohkem valmistanud (ja valmistun) kui möödunud aastal, kui käisin vaid rattaga tööle (10km päevas) ja üks kord sõitsin ühel päeval ka mingi 20km.


Kaugemas tulevikus on Suvejooks 10km ja Novembrijooks. Rattamaratonile ma ei lähe, pole sellist ratast ja tervslikku seisundit, mis lubaks mul maastikul rattaga mütata. Jookse on muidugi veel palju kõikjal tulemas, aga üle Eesti ma sõitma ei hakka ja päris kulukas on ka. Juuli keskel on Võsul näiteks Südasuve maraton/jooks, kuhu võiks ju minna. Sellistele väga rahvarohketele jooksutele nagu SEB sügisjooks ei hakka üldse trügima. Täna joostakse Viljandis ümber järve.
Tõukerattamaratonile tahaks minna: http://www.kauguveski.ee/t%C3%B5ukerattamaraton/ Aga 20km tundub päris pikk maa, kui kogemust ei ole ja oskan tõugata vaid parema jalaga.
Jooksmisega on asi kehvem ... pole jälle ammu kappamas käinud, aga täna proovin minna. Vaikselt olen otsustanud ka spordiklubiga pausi teha ja toimetan oma trenne kodus.

No comments: