Wednesday, May 14, 2014

Tallatoed.

Tohter ütles mulle juba aasta tagasi, et ma peaksin endale tallatoed ostma. Mõte oli, aga kuidagi ei jõudnud ostui. Tegelikult meenus mulle just ka 12. klass, kui koolis üks perearst meid üle käis vaatamas. Mäleta, et vaatas rühti ja jalgu/varbaid ja juba siis kippusid mul varbad laiali minema ning ta soovitas mul õhtuti varvastele harjutusi teha. Vist olid need käteräti haaramise harjutused . Vahel tegi, aga harva.

Jala käin ma palju, üldiselt probleeme pole, midagi valutama ei hakka. London oli erand, seal me kõndisime ikka väga palju.

Aga täna käisin Terviseabi OÜ-st läbi, vaatasime mu jalajälge ja valisin endale sportlikud tallatoed. Need olid muidugi poole kallimad kui need tavalisemad, aga tundusid igati mõistlikud. Lisaks käin ma ju jooksmas. Käisin nendega juba enne linnas ja hoopis teine tunne! Lisaks oleks vaja ka tööl sisejalanõudesse midagi, aga selleks pean jalanõudega sinna minema.

Maksid 30 eurot, allahindlusega 27.- (ehk SA TÜK töötajatele -10%).

Ega sellised asjad polegi odavad, kui tahta osta selliseid, mis toimivad, püsivad ja ei purune kohe. Ja enda tervis on ju oluline.

No comments: