Wednesday, May 7, 2014

Täna oli kolmas päev tööl, kui oli kolleege, kes küsisid, mis minuga juhtunud on, et ma nii tõsine olen. Närvivalu, muud mul öelda polnudki. Aga hetkel on parem, inimese tunne lausa (3 minutit hiljem edit: kuskilt hakkab jälle vaikselt midagi närima...). Aga mu enda püstitatud diganoos oli ilmselt õige, sest kolm perearsti olid sellega nõus. Jätakan oma ibumentini kuuri. Tegelikult nad isegi arvasid, et 5 päevast või nädalast ei piisagi, 2 või 3 nädalat.. aga vaatab siis vastavalt enesetundele. Ühte valuvaigistiti soovittai veel proovida, aga kõrvaltoime pidi vererõhu langus olema. Selle kõrvaltoime tõttu ma ei julgenudki proovida ja hetkel pole vaja ka.

Valmistasin Härrale lasnajet, ta saab seda süüa täna ja homme. Ise sõin liha + juurikad + läätsed. Ja homme ongi juba neljapäev.

No comments: