Wednesday, June 11, 2014

#59 Paranenud kõnniteede olukord jalgratturite jaoks

Mulle ei meeldi üldiselt jalgrattaga töölt kesklinna sõita, sest Turu tn tahavad autod mind alla ajada ja hiljem on kõnniteede ja tänavate vahelised kõnnitee ääred väga kõrged ja ei saa normaalselt sõita, puudub sujuv üleminek.

Aga täna oli mul plaan minna ning üllatusin positiivses toonis. Suurem osa üleminekukohti olid muutunud (parandatud) sujuvaks ja rattaga ei olnud mingi probleem sõita. Ja nii kesklinna välja. Mina olin küll rõõmus...:)

(kuni ma kesklinna jõudsin ja oleksin ninali käinud, sest Kaubamaja ees oli teed parandatud ning sujuv tee kadunud, tervad üleminekut ja oli tegemist, et rattaga pidama saada (sest mu linnaratas ei taha neid teravaid ääri, rehvid on õhukesed ja suhteliselt siledad ja amorte ka pole)).

Ja linnast sain kätte uued telefonikaaned ja Pagaripoistest tõin Härra emale lehttaigna ära. Pagaripoistel on see kõige parem. :) Varsti sööme taas mu lemmikkooki.

No comments: