Sunday, June 15, 2014

#61 Esimesed korrad.

Ehk siis need uued ja huvitavad tegevused ja asjad, mida teed esimesest korda. Mina näiteks mõtlen antud hetkel Tõukerattamaratoni, sest see oli esimene kord sõita tõukerattaga, sõita veel nii pikka maad ja peale selle oli see tore ja äge. Äkki tuleb mul tänase päeva jooksul ka mõni esimene kord (aga hetkel olen ma öötööst nii väsinud, et ootan kannatamatult õhtut).

Esimene kord midagi uut süüa.

Esimene kord kuskil käia.

Esimene kord midagi uut teha.

Esimene kord ennast ületada asjas, mida ei osanud oodata.

Esimene kord...

Eile ma näiteks võtsin esimest korda siin tööl olles väikeselt tüdrukult veenist verd .. st üritasin võtta, sest hoolimata ilusatest soontest ei tulnud külvipudelisse mitte midagi. Aga see pol tore esimene kord.


No comments: