Thursday, June 19, 2014

#63 Autoga sõitmine (st juhirollis)

Oli ju aeg, kui mul oli plaan talvel käia tööl bussiga, aga läks nii, et käisin autoga. Kevadel aga olin tubli ja hakkasin rattaga käima ja üldiselt teen seda siiani. Erandlikud on need päevad, kui lähen poolest päevast koolitusele või on kuskil arstil käik vms. Ning sünnipäeva paiku sai mul autol kindlustus läbi, mida ma ei tahtnud pikendada, sest plaan oli ja on sellest autost loobuda, raha kokku hoida, liikuda rohkem rattaga ... ja soetada uus auto. Polnud kindlustust, siis ei sõitnud ka. Hetkel on auto aga endiselt alles (okei se epole juba mitu kuud müügis ka olnud) ning oli vajalik ka üheks kuuks kindlustus teha. Ja seetõttu ma sõitsingi täna autoga tööle ja nautisin seda sõitu, Autos oli küllaltki soe ja kuiv, mis antud ilma puhul oli väga positiivne. Hommikul sain tööle 7minutiga (mitte ühtegi punast foori), koju tulin 5 minutit kauem. Hea mugav elu, eksju :)

No comments: