Friday, June 6, 2014

Elust ja olust.

Viimasel ajal on mind õhtuti väsimus nõnda mahamurdnud, et mitte midagi asjalikku teha ei jõua ja ei tahagi. Muidugi natukene peab ikka asjalik olema, aga see tuleb suure vaevaga. Toad oleks vaja põhjalikult kraamida, tolm võtta (mida väljast kogu aeg juurde tuleb), aga õhtuti ma seda teha ei jõua. Koristan vaid köögi, masin peseb pesu, minda triigin järgmisel päeval ja tõstan asjad õigetesse kohtadesse. Ja asjad ei oleks üldse vale koha pea, kui ma nii väsinud ei oleks ja neid valedesse kohtadesse ei paneks.
Olen kaks õhtut sörkimas käinud, soojalaine tõttu on palav ja see krutib pulsi kõrgeks. Aga ma saangi vaid vaikselt sörkida, jalg otseselt ei valuta, aga kuskilt midagi närib. Tundub, et lihas see ei ole, aga sellest hoolimata määrin seda diclac geeliga. Eile 5km ja täna ka 5km.
Töö on kiired ajad, aga millal ei oleks? Ise olen valinud töö, mis ei saa iialgi otsa ja ega ei saagi. Enne puhkust on vaja nii palju asju ära teha aga pmst lähen ma juba 1,5 nädala pärast puhkama. Ma ei tea, kuidas ma need asjad tehtud jõuan jooksvate ülesannete kõrvalt. Ja nendel vähestel tööpäevadel on mul veel poolest päevast koolitus, osakonna koosolek, mingi seminar. Pärast jaanipäeva olen ma ka ühe päeva tööl (ja pärast seda lähen suvepäevadele), aga sellest ka ei piisa. Muidugi on ka selliseid asju, mida ma võiksin teha ka alles juuli lõpus, aga siis asendan ma laboranti ja referenti ja teen enda plaanilist tööd. Nõiaring. Ja siis tulebki vahel trots peale, et saaks see töö lihtsalt mõneks päevaks otsa, et jõuaks järje peale.
Sain täna ühe vana tuttvaga kokku (kui ei oleks saanud, siis oleksin kodus maganud) ja käisime Crepis. Kodus ma süüa ei jõudnud ja seetõttu võtsin ka salati - Caeseri salati. See oli viga. Sõin selle küll ära, aga see ei maitsenud mulle. Salatis oli peekon, jah, ilmselt oli see koostises kirjas, aga kui peekon, siis ma ootasin, et see oleks vähemalt krõbe, kaste oli kummaline ja üldiselt oli see üldse väga õline. Pettusin. Crepp ei ole kunagi mu meelispaik olnud, ma ei oska sealt ka eriti midagi tellida, äkki pannkooki olen söönud? Ja nüüd etan, et salateid ka ei telli. Võib-olla olen ma ka pirts :) aga asi on maitses.
Teisel ülemuselt pole ma endiselt vastust saanud oma viimase valve kohta, laupäeval olen tööl ja vaatan, kas kogemata on graafikus mingid muudatused toimunud.
Suvepäevade tubade ja voodikohtade jagamist ei taha ma ülse kommenteerida. Ma ei teagi, kus me ööbime. Telki me kaasa ei võta. Viimases kirjas veel kirjutati, et öösel on tegevust ja uneaega polegi vaja?!?! Meie ei arva nii. Me ei lähe sinna võõrastega pidutsema. Ja öösel tahaks magada (no kui Smilers esinemise ära lõpetab ;)).
Ja kuna ma pidin juba 7 minuti eest magama minema, siis jäävad siin jutud pooleli..

No comments: