Wednesday, June 25, 2014

Loetud tunnid puhkuseni.
Selgub, et ma olen nii tubli olnud, et täna ei olegi nii suur hullumaja. Ainult, et külm on. Varbad on juba jääpruikad, külmetavad hommikust alates, aga täna pole mul teisi sokke ka jalga panna. Väljas on juba veidi soojem.

Olein äärimiselt suur totu olnud, aga õnneks tuli mõistus koju. Nimelt - täna palju tegemist tööl ja hiljem kodus, ilm pole ka parim, mõtlesin, et tulen tööle autoga, siis saan kohe ka poes ära käia. Kõik oli super ja plaan hea, aga õnneks mul meenus, et täna kell 13 läheb auto õlifiltri ja õli vahetusse. Päris tore oleks, kui Härra oleks kolmveerand 1 avastanud, et läheks küll autoga, aga autot pole. Niisiis olin ma hommikul veidi nukker... aga väljas oli soe ja rattaga polnud viga miskit.

Kusjuures mu jalgratta tagumised pidurklotsid kulusid läbi kahe kuuga! Kuidas see võimalik on?! Sõitsin küll pea igapäevaselt, aga ainult 10km päevas ... et need niimoodi läbi kulutada, siis ma peaks pidevalt pidurit peal hoidma ju. Minu meelest on see veider. Möödunud nädalal ei saanud enam üldse pidama, vihma ka sadas veel.. päris õudne oli. Nüüd õnneks juba uued klotsid küljes. Aga siiski - 2 kuuga??!

No comments: