Monday, June 23, 2014

Lõpetasin sarja vaatamise, millest eile rääkisin. Ainult 13 osa oli ja teist hooaega lommulikult ei tule, kuigi päris lõpp jäigi lahtiseks. Nii et kui keegi oskab veel mõnda head sarja soovitada, siis võtan hüva nõu kuulda. Liiga palju tapmist ja actionit mulle ei meeldi, detektivisarju vaatame me juba küllaga, kõiksugu nn naistekaid ka ei vaata ... aga no soovitage ikka :)
Eile käisin kiire tiiru Jõgeval T. abiga. Seda selletõttu, et väike venna helistas hommikul kümne aeg ja ütles, et tahab mu vana auto ära osta. Mis saab mul selle vastu olla? Ma muidugi ei osanud arvata, et ta mõned tunnid hiljem juba tahab sellele järgi tulla, aga et ta eelistaks kauba teha Jõgeval. Mina olin linna teises otsas, kui ta helistas, et nad nüüd hakkavad sõitma. Koju jõudsin pool tundi hiljem ja õnneks oli T. just meil, sest ta hakkas rongile minema. Rong pidi väljuma 15minuti pärast Tartust. Aga Jõgevalt läheb ju ka rong! Tuleb ainult õigeks ajaks sinna jõuda. Ja nii me linnast välja lendasimegi, tema sõitis minust veiid kiiremini ja jõudis enne mind. Õnneks oli vend juba sõpradega platsis ja ta sai võtmed tema kätte anda. Lõpuks jõudsin mina ka, samuti enne rongi. Nii et läks hästi. Tagasi tulin siis oma uue autoga.
Täna lõin kappides veidi korda. Tegelikult alustasin juba eile, aga siis Jõgeva plaanid ajasid selle untsu (ja ülejäänud õhtu vaatasin sarja). Linna tagasi jõudes käisin küll Lõunakast läbi ning ostsin Jyskist suuremaid läbipaistvaid kaste. Ma olen mitmeid kordi nt voodipesu asukohta ümber sättinud, nüüd panin selle ühte karpi ja kindlasse kohta, mahtus väga hästi ära. Teise karpi panin näiteks talviseid riideid (kuigi kui ilma vaadata, siis peaks kampsunid sealt ehk välja võtma?). Ja kolmandasse ka igasugust kraami. Suve lõpus teen jälle suurema riidekapi korrastuse. Aeg-ajalt üks sõbranna tuub mulle nn uut kaupa. Tema vanema saab seda välismaalt ja siis nad sorteerivad seda ja toob alati mulle ka. Mina vaatan siis ise ja seejärel jagan edasi. Nii neid asju tekib. Kuigi viimasel aastal olen ka poest päris palju asju ostnud ja spordiriided on ju kõik tellitud mul UK-st. Mõnda karpi tahaks veel - Härra sokid kipuvad alla kukkuma.  Üldse on väga palju kraami, mida ei ole justkui kohe vaja, aga võib vaja minna, aga pole mitte kuskile panna. Mul näiteks koolimaterjalid, hetkel neid vaja ei lähe, aga ma ei taha neid ka kuskile paale pööningule viia, sest ühel hetkel läheb neid vaja ja kuidas ma siis otsin neid Eesti teisest otsast? Härra asjadega ju samamoodi. Oh kuidas tahaks panipaika ja keldrit. Kuna meil keldrit pole, siis pole kuskil ka hoidiseid hoida ja seetõttu ei taha ma neid tehagi. Ma tean, et saaksin neid teha ja viia Vasulasse või Võrumaale, aga siis ma peaks ikkagi ettemõtlema, kas ma nüüd pühapäeval tahan süüa pannkooke maasikamoosiga või ei taha. Aga mina tahaks, et ma saaksin minna neid purke võtma siis, kui ma seda parasjagu tahan ja vajan. Aga ka meil on ühel päval kelder ja panipaik.
Täna käisime veel linnas jalutamas. Leidsime Härrale Kaubamajast uued teksad - ta kurtis, et vanad on kõik kulunud ja katki. Ja leidsime ka ühe ilusa päevasärgi, soodushinnaga.

No comments: