Monday, June 9, 2014

Tundub, et mu viimane tööpäev haiglas on hoopis pühapäeval. Muutus nii palju, et selle viimase öövalvega polnud mul midagi teha, aga üks armas töökaaslane oli nõus vahetust pakkuma. Esialgu sain ma aru, et see vahetus oleks siis tema 16. öö minu 19. öö vastu, aga rääkisime veidi mööda ja selle öö oli ta juba ära vahetanud. Aga vot laupäeval on tal ka graafikus öö (vahetuse tagajärjel) ja selle vahetasimegi. Natukene karm tuleb - laupäeval Tõukerattamaraton 20km kuskil küngaste vahel ja kella 18ks 24h tööle. Nii et arvata võib, et ma olen pühapäeva õhtuks kapsas. Aga see on parem variant kui teha keset nädalat 36h jutti või minna pool zombina mu Härra lõpetamisele. :)
Ja kuigi ma vahepeal juba pidin töökaaslastega maratonile sõitma, siis nüüd Härra ikka viib-toob mind. Mis ta vahepeal teeb, seda ma ei tea ... v-o arvab, et ma 5h rajal ja käib maal saunas :D

No comments: