Tuesday, June 3, 2014

Veidi veel...

Eile tahtsin kirjutada postitusi, et Härra esitas oma magistritöö ära, aga enne õnnestus mul magama jääda.
Sel ajal, kui mina pühapäeval rattarallil sõtkusin, tegi tema veel usinalt viimistlusi töös, õhtul tuli talle sulesepast sõber külla, kellega koos nad kirjutasid lõplpiku sissejuhatuse ja kokkuvõtte ära (meil kahekesi see ikka ei õnnestunud), mina samal ajal uimerdasin ja üritasin magada jääda, aga jlad olid väsinud, rasked ja valutasid väsimusest (lihasvalu ei ole). Nii ma vähkresin seal voodis  kuskil 4,5h ning uinusin alles siis, kui Härra pärast 2 voodisse tuli. Hommikul tegime mõlemad vaevu silmi lahti. Aga siiski viis ta mu tööle (olin kleidikese ja kingadega) ja kodus asjatas lõputööga veel edasi (tegi ühheks failiks, kirjutas plaadile jne) ning läks köitma ja viis kooli ära. Ise ta eile rääkis, et kujutasid sõbraga ette, et kui nad on tööd ära teinud, siis on väljas soe, paistab päike, nad võtavad ühe õlle ja istuvad murule ning naudivad seda päeva ja vabadust. Tegelikkuses oli aga väljas küll soe, aga ilm oli pilves ja sadas vihma. Minu tööpäeva lõpus aga oli ta taas autoga kohal, viisime töö ära retsensendile (kes on Maaülikoolist ,küsis Härra õppekava ja polnud tema vastusega rahul, sest väitis, ert õppekava peab olema ikka restaureerimine mitte tsiviilehitus... .. Aga vot Maaülikoolis on asjad teistmoodi, Härra ei eksinud.). Tahtsime minna neljapäeva (Kalarestoran) sööma, aga uksel oli kiri, et see suletakse kell 18:00, seetõttu leidisme tee Vassilissasse ning sõime Kiievi kotletti. Kodus õnnestus mul kell 7 magama jääda - olime mõlemad veidi arvutis, mina olin laptopiga voodisse kolin, päevatekk oli peal (külmavares nagu ma olen) ja ühel hetkel mõtlesin, et vaatan veidi lage, keerasin end selili ja tunnike hiljem äratas Härra mu üles. Vaatasime veel ühe sarja osa ära (Beauty and the Beast), jõime vahuveini ja enne 10 olin ma voodis tagasi ja magasin. Jalad olid taas rasked ja väsinud.
Vot selline päev. Polnud üldse selline nagu lootsime ja tahtsime.
Aga minust sai väsimus võitu. Ikka juhtub.
Nüüd ootame reedet, sest siis peaks retsensioon saabuma. Paar päeva rohkem kui nädala pärast on kaitsmine.

No comments: