Sunday, July 6, 2014

#70 uued jalanõud

Tõeline naine. Lähen poodi ja ostan kaks paari kingi, baleriinade sarnaseid. Poodi ma läksin tõesti mõttega kingad osta (mitte et ma enda sünnipäeval endale kahte paari ilusaid kingi ei ostnud (pildid allpool, ma ei mäleta, kas lisasin tookord)). Mitte et mul kingi ei oleks, on küll, kõik ilusad ja kannan ikka, aga selleks suveks ei olnud ma leidnud endale selliseid mugavaid jalanõusid, mida saaks kanda pükstega ja seelikuga, kus jalg saaks hingata, millega saaks vabalt kõndida mitmeid kilomeetrid ja samas mulle ka meeldiks. Käisin küll üks päev Eedenis ja lootsin, et leian sealt, aga ei leidnud, ühtegi minu numbrit ei olnud alles. Möödunud suvel kandsin sealt ostetud suvekingade talla täiesti katki. Vahepeal vaatasime, et suve ei tulega, aga just selliste ilmadega nagu täna, tahaks ju jalga panna midagi kerget ja mugavat. Lisaks lähme me kahe nädala pärast pulmapiknikule, mis toimub looduskaunis kohas, aga muru peal väga kontsadega ei käi ju?! Vähemalt ei tundu loogiline, kui tahaks end tunda mugavalt ja samas ilusana (mullased kontsad küll plusspunkte ei anna). Mida ma selga panen? - seda ma veel ei tea. Pidulik, samas mugav ja et saaks väljas olla. Eks vaatab, kas on kapis midagi või satun poes veel millegi peale. Oleneb palju ka ilmast.Vasakpoolseid sama kenasti ka pükstega kanda, v-o sobivad ka mõne seelikuga. Mõlemad mugavad ja mõnusad.


Sellised valged armsad. Algusea leidsin need vasakpoolsed, aga siis jäid ka teised silma ja võtsin mõlemad. No ühed mustad olid ka, aga need jäid poodi. Kusjuures ühed on isegi suurus 40! Mul on selline jalanõudega väga raske, sest mu jalg on tavaliselt 41 ning on lai, lisaks on mu achilleuse kand väga õrnake, ei taha üldse, et miski vajutaks ja pigistaks (keskkooli viimases klassis oli seal pidevalt põletik ja kinniste jalanõude kandmine oli täielik piin).

Uued jooksujalanõud.

Ja nädala alguses sain kätte oma uued jalanõud ringi vudimiseks. Tegelikult kõlbavad vanad ka, aga sinna ei saanud ma neid taldu sisse panna, sest siis jalg hõõrus ja tekkisid villid (jalg oli liiga kõrgel) ja paar korda neid taldasid kandsin, sellest piisas, et suure varba juurde auk tekiks (sealt oli materjal hästi õhuke). Uued tellisin samuti sportsdirectist, veebruaris ostsin Londonist ühed sama firma üldtreeningu jalanõud ja seetõttu teadsin, et number sobib. Jalanõud ise pehmed ja armsad. Eriti meeldiv on asjaolu, et sain tallad väljavõtta ja asendada need ostetud taldadega, nii toetab jalga veel rohkem. Ja joosta on tõesti ülihea, kaks korda olen käinud ja ville ei tekkinud (üldjuhul tekivad mul kõikide uute jalanõudega villid).Ja viimaseed kaks pilti - tihti ei oska valida, kummad kingad ma peaksin jalga panema, mõlemad mugavad ja ilusad.
 Tamaris on mu lemmik.


 Enda sünnipäeval ostsin.

No comments: