Sunday, July 6, 2014

#71 Juuksed

Käisin kolmapäeval juuksuris. Mõni aeg tagasi soetasin endale esmakordselt salongi voucheri. Üks sõbranna neid ikka aeg-ajalt proovib (kuumakääri lõikust voucherite abil), mõnes kohas on väga rahul, mõnes kohas tehakse lõikus 15 minutiga. Aeg-ajalt leiab ka Internetist negatiivset tagasisidet teenuse ja klienditeeninduse kohta, seetõttu tunduski veidi hirmus, aga võtsin riski.

Käisin siis Alfa Ilusalongis. Teenindus oli sõbralik, ka siis kui ma telefonitsi aja kinni panin ning ütlesin, et mul on voucher. Salong oli hubane, toolid mõnusalt pehmed ja leian, et juuksur tegi oma tööd hästi. Lubatud oli kuni 1,5h ja see aeg kulus minu peale ära. Lõikuse peale umbes tund (kuigi ta ütles, et juuksed paistavad väga terved, siis ta siiski keerutas salgud läbi), pesu + mask ja siis kuivatus, mille peale läks ka päris tükk aega (aga väljas oli kohutav ilm ja koju jõudes polnud soengust enam suurt midagi alles (kuigi mul oli isegi vihmavari)).

Esimsed salgud ei taha mul siiski end enam väga lokki keerata, tagumised üldjuhul ikka on. Aga kui ma patsi või suvalist krunni kannan (nagu praegu), siis kaob see ilus lokk ära.
Kui ma pikemad juuksed taha kinni panen (punupatsi teen), siis mul ongi ainult lühikesed juuksed. Esimese hooga ehmatab inimesed ära. :)

No comments: