Saturday, July 5, 2014

Esimene ujumine järves 2014 - !


NB: ma ei saa aru, miks wordpress kogu aeg mingeid imelikke uuendusi teeb ... ma tahaks, et pilt jääks suurem, aga selleks ma pean selle postitusele teisest kohast lisama. Endiselt ei ole selle lehega veel sõbraks saanud.
Käisin Rahinge järve ääres. Selline pisike järveke meie juurest umbes 6km kaugusel. Tegelikult saab seal igast toredaid vesispordi asju teha, aga on ka väike (imepisike) liivarand ja muruplats, kus saab päikest nautida ning järve ujuma minna.
Läksin üksi, sest Härral oli sõbraga kohtumine. Olin kokku umbes 2,5h. Seljale andsin veidi rohkem päikest, aga ainult selg mul vist päikest saigi, sest mul on randed ja selg tumepunane. Kreemi ma muidugi (hkmhkm, ise räägin Härrale, et ta ikka ja alati kreemi paneks) ei pannud, sest ma kaldusin arvama, et palju ma seda päikest +20C ikka saan? No ikka sain. Homme võiks umbes tunniks minna ja kõhule päikest saada. Põsed on juba punased. Lugesin ajakirja läbi ja veidi raamatut. Tegin väikese supluse - vesi oli alguses päris jahe, aga hiljem (nagu ikka) väga mõnus. Kaua ma siiski vees ei olnud, sest kuigi rahvast oli vähe, siis ei tahtnud ma asju üksi jätta.
Hiljuti ostsin uued ujumisriided. Mitte et mul neid ei oleks mõni paar, aga ükski ei meeldinud väga. Hetkel ma ise leian, et mulle ei sobi niisama riidest ja seon kaela taha kokku. Tahaks, et oleks ikka väike toetas, mugavad ja näeb ka hea välja. Proovisin ma neid Taskus mitmetes võimelikes kohtades, küll olid mingid extra push-upid või siis tegid mõned mu päris lamedaks. Lõpuks leidsin Lindexist ühed mustad - ülemine osa rinnahoidja moodi, hoiab hästi ja on kena, ei push'i liiga üles ega lamenda. ja põksid nagu püksid ikka. Mulle meeldib. Allahindlusega olid.

No comments: