Thursday, July 17, 2014

Korilus.

 Minu meelest kõige raskem osa on ikka kuum moos kuuma purki saada ja kuum kaas veel peale panna.
Neid ma ise ei korjanud, õde oli korjamas käinud. Ma ise nimelt ei ole väga seeneline (ja söön vaid kukeseeni) ja siis ma ei leia ka seeni ja ei meeldi neid ka metsast otsida.
Minu esimene keedumoos maasikatest. Ema aiatas ja juhendas.

Talveks, loodan ikka, et ee kana-kukeseene supi isu tuleb tagasi.

Kurda muret ja aidatakse. Käisin sõbranna juurest läbi ja rääkisime marjadest. Tuli välja, et temal seal päris pikk rodu veidi võssa kasvanud vaarikaid (pole tema maal ja ta ei saa hooldada, aga korjata saab), Korjasin siis veidi kuni ta last toitis ja magama pani. Õe aiast sain veidi mustsõstraid.

Nüüd tahaks veel mustikaid .. kuskil Tartu lähedal?

No comments: