Thursday, July 24, 2014

Piltide/fotode sorteerimisest

Ma ausalt öeldes arvasin, et täna läheb asi lihtsamaks, sest pole enam segamini kaustasid, aga ei. Ise olen ka veidi süüdi - nimelt vaatasin ära, mis mul seal picasas on. Pettusin natukene, lootsin-arvasin, et mul on seal rohkem vanu pilte, aga tegelikult ei olegi midagi. Hiljem tuli meelde küll, et mingi aeg sai mul seal maht täis ja siis ilmselt kirjutasingi plaatidele. Küll aga laadisin kõik vana blogi albumid alla ja vaatasin need üle. Vähe oli pilte, mida ma polnud juba kuskile kausta sokutanud, aga midagi ikka sai. Midagi head ka selles, et olen blogi maastikul aastast 2006. (kuigi sel ajal mul endal millegagi pilte teha polnud ja selletõttu neid ka nii vähe on :()


Nüüd olen omadega aastas 2013 ja kuigi albumid on kenasti pealkirjadega ja puha, siis neid erinevaid kaustasid on lihtsalt nii palju, et see võtab aega. Ja ikka sorteerin ka, sellistest nn suvakatest piltidest teen pigem näiteks kevad 2013, suvi 2013 jne. Ja pilte on palju sellepärast, et enne Rhodose reisi sai endale väike digikas soetatud, mida oleks hea kaasas kanda ja vajadusel pildistada midagi. Vot seda ma olengi teinud. Suure kaameraga on väga vähe pilte tehtud.


Homme on vähemalt kindel plaan siin arvutis otsad ära lõpetada.


Prügikastis on üle neli ja pool tuhat pilti.Ma ei tühjenda seda enne, kui ma omadega valmis ei ole. + kindlasti viskan ka kiire pilgu peale, äkki tahan midagi veel päästa. 

No comments: