Friday, August 1, 2014

Bubble Witch Saga vol2

Aeg anda väike update.


Täna juhtus selline tore lugu, et Härra tegi The Shadow Realm'i viimase leveli ära, aga mäng läbi ei saanudki. Nüüd on The Road Home. Selle viimase leveli jurues istusime me tõesti kuid, aga samas paari kuu jooksul ei saanud seda vist proovitudki. Mina äkki paar korda kogemata proovisin (sest selle päevaleveli pallike oli sealsamas). Mina olengi mänginud vaid päevaleveleid ja saarekesi, aga saared ka väga ei edene. Tikker, millal need lihtsamaks lähevad? Igas kümnes nagu mõni level lihtsam, aga siis jään kuskile toppama. Nüüd selle 39. leveli tegin vist ühe hooga ära ja tõesti polnud raske, aga seal alguse poole olen väga-väga mitmes kinni kuskil 6.-8. leveli juures. Ja tähekesi on mul ikka veel vähe, aga mis sest :D

Ja viimane level sai tehtud ka tänu sellele, et nüüd teist nädalat järjest annavad nad igapäevaselt mingi lisa, kui sa sisse oled loginud. Sihtijata ei oska me üldse mängida. Aga neid lisasid sai kogutud ja siis Härra kasutas neid ja võttis neid juurde, mida punktide eest sai. Päris eurosid ei raiskaks kunagi.
Ja vahepela tuli välja ka Bubble Witch Saga2. Nagu näha, siis olen mänginud seda natukene. Aga sihtimine ei õnnestu üldse ja üldiselt on ka väga erinev, nii et õiget hoogu pole aega tulnud. See on tegelikult hea, sest mul ei ole selle hoo jaoks lihtsalt aega hetkel.

2 comments:

Tikker said...

Mm, 40+ vist olid lihtsad, varsti-varsti! Ma ise pole juba kuid mänginud, sest arvuti on õhtul enamasti kinni ja telefonist on mugav komme ning juurikaid näpuga mööda ekraani vedada, mitte palle sihtida :P

Vbla peaks siiski mängima hakkama uuesti. Ajasid isu peale :P

Jess! » Tikri Päevaraamat said...

[…] Minna kirjutas, et ta The Shadow Realmiga ühele poole sai ja mulle jälle palliisu peale ajas – mina olin […]