Monday, August 18, 2014

Norwex spordirätik

Juba mõni aeg tagasi tellisin endale Norwexist spordirätiku. Mul pole küll päris sellinne nagu antud lingil, vaid heleroheline ja veidi suurem (mingi extra või sooduspakkumine oli). Aga mina olen sellega ülirahul! Mahub pisikesse kotti (nagu lingil), seda on siis mugav kaasa võtta ja mahub igasse (spordi)kotti.


Alguses oli veidi veider, sest see ei ole ju selline pehme suur soe forteerätik, vaid õhuke, kuid pehme, vett imav, mõnus. Härra vaatas seda rätikut selliste suurte silmadega o.O "see on rätik" "kuidas sa sellega kuivatad?" "see on ju nii väike" "ma lihsalt kahtlen natukene selle võimetes" jne. Jah, pärast sauna eelistan mina ka suuurt, pehmet, mõnusat rätikut, mille sisse end ära peita, kuid spordiklubis ja ka kodus eelistan ma nüüd igal juhul seda Norwexi oma. Ülimõnus!


 

1 comment:

geagea said...

no ma pean nüüd ka selle ostma ju!