Sunday, August 17, 2014

Pulsikell Polar rs300x

Uus pulsikell
 Üks päev rääkisime Härraga tööl olles skypes ja tal oli veidi igav, sest ta polnud ikka veel ülesannet saanud. Palusin tal siis mulle uut pulsikella otsida, kui tal nii igav on. Tema küll ütles, et ta ei oska, sest ta ei tea, millist ma tahan, aga ma andsin talle lühidalt teada.

- üldine treening, mitte ainult jooksmine (ehk GPSi pole vaja)

- pulssi peab näitama (hetke, avg ja max)

- stopper ja lap time

- pulsitsoonid

- ingliskeelne

- kellaaeg

- kcal

- veekindel pulsivöö

Ja see oligi põhiline. Kui kõik peale viimase olid ka mu eelmisel kellal olemas, siis mõtlesin, et see ei peaks eriline probleem oleme.

Esialgu leidsi Härra Polar rs100. Sellel oli kõik vajalik olemas, aga me ei leidnud, et seda Eestist enam. Ja siis ta leidiski selle Polar  rs300x. Seda viimast on kahte erinevat, üks on GPS-iga, teine ilma. Aga esialgne hin u 140 eurot - ehm ei osta vist, sest ma üle 100m euro maksta ei tahtnud. Aga siis sai veidi googeldatud ja Pop spordis oli antud kell just allahinnatus 93 euro peale! Ideaalne!

Esitasin aga veebipoes tellimuse ja koju jõudes oli mul 3 vastamata kõnet võõralt numbrilt. Tavaliselt ma tagasi ei helista, aga tol päeval mõtlesin, et mis seal ikk. Pop sport oligi helistanud, et üks kell Tartus olemas ja see on minule broneeritud ning võin järgi minna ja seal ära maksta.

Neljapäeval sain kella kätte, aga ma pole veel jõudnud katsetama minna. Seda teen ma täna. Enne loen veidi veel juhiseid ja vaatan, et ikka kella õigesti ka kasutaksin. :)No comments: