Wednesday, August 20, 2014

Suvejooks

Mulle väga meeldib, et keset nädalat on vaba päev! Ja mida muud vabal päeval teha, kui minna jooksuüritusele vudima! Treenituse jooksud (kevad-, suve-, novembrijooks) on mul muidugi plaanis olnud juba ammu ja loobumise plaane pole olnud. Suvised ilmad on möödas ning kui möödunud aastal oli lämbe ja palav, siis täna oli tuuline ja vahepeal isegi jahe (joostes hakkas muidugi palav).

fr  avg174, max 186

Kilomeetrite ajad (tahtsin endomondo ka tööle panna, et võrrelda kilomeetrite aegasid ja sed,a kui täpselt see seal võtab meetreid, aga ju ei läinud tööle, seda vaatasin muidugi alles finišis, niisiis on mul ainult kella järgi ajad (ehk vajutasin iga kilomeetriposti juures lap'i nuppu)  1. 6:17

  2. 5:38

  3. 5:24

  4. 7:02 - ma ei tea,  mis seal juhtus, et aega nii palju läks

  5. 6:14

  6. 6:10

  7. 6:29

  8. 6:21

  9. 5:43

  10. 5:39

kokku ametlik aeg 01.01:04 (5km 29:46)

Ilm oli tuuline, kohati päris vastu, samas kui mujalt oli, siis oli mõnus ja jahutav. Aga rada ma väga ei kiidaks, sest see polnud väga kiire. Eelmine aasta ka ei olnud (kuigi ma sel aastal oli u 8minutit kiirem), siis oleksin ma tahtnud kiiremat rada, et saada parem aeg (haha, oleks võinud lihtsalt kiiremini joosta :D). Asfalt oli normaalne, aga vahepela oli pmst heinamaa ja siis seal kuskil Ihaste metsas oli seda puudpuruga rada, mis oli minu arvates liiga pehme ja seal ei saanud väga kiiresti joosta (v-o viga ka minus, aga minule selline rada ei istunud), samas see metsatee oli küll super ja seal võiks kogu aeg joosta (nagu Tammel) (v.a. õhtul pimedas).

Nii et mul on eesmärgist puudu veel 1minut ja 4 sekundit. Täna selg ka valutas, olen öelnud, et jooksmist see ei sega, aga kui mingi valuaisting kuskil on, siis see ju ikka häirib. Pean oma eesmärgi siis mingil õhtul Tammel täitma mitteametlikult.

Ja jooks ise oli minu jaoks näiteks raskem kui Saadjärve jooks (mis oli ometi pikem ja sooja oli +30C), ilmselt siis ei olnud psühhiliselt valmis.

Aga hetkel tuju hea, jalad veidi väsinud.

Käisin sõbranna juures saunas ja koristasin kodu. Mulle meeldivad vabad kolmapäevad!Kuki-Muki


Saun

Sõbrake