Tuesday, August 5, 2014

Tahaks

teada, kuidas Härral see konservilaadsete kaante avamine nii sujuvalt ja ilma igasuguste raskusteta käib? Paneb avaja peale, hakkab keerama ja ongi kõik. Minul seevastu läheb see mitmeid korid paigast ära ja siis on see ikkagi lõpuks mitmest kohast kinni ja seda on väga raske lahti saada. Küll hea, et Härra olemas on.

Täna oli Härral esimene tööpäev. Heh, ma hakkan temast veidi vare koju jõudma (kuni ma trenni edasi ei lähe). Ja siis oli ta õnnetu - kas tõesti ongi õhtud nüüd nii lühikesed ja vaba aega pole? Rääkimata sellest, et juba esimene hommik oli raske ja kuigi ta muidu ärkas iseenesest 8 või varem, siis täna lükkas ta kella kaheksast äratust mitmeid kordi edasi (täna pidi ta alles 10:30 minema). Ma tahaks pikki hommikuid.

Täna algas tARTuFF. Ma olen 5 aastat Tartus elanud ja ma pole kordagi ühtegi filmi vaatamas käinud. Häbi lausa. Ja kuigi täna on isegi film, mida ma vaadata tahaksin, siis see algab alles veerand 11 õhtul! Pool 11 on mul uneaeg.

Armas kallis referent on tööl tagasi ja minu töökoormus vähenes märgatavalt. Kui plaanilised asjad valmis, siis saan hakata vanu asju järgi tegema. Aga tegelikult ma ootan juba puhkust. Ma tahaks, et ... ma ei tea ise ka, mis ma tahan. Tegelikult tean küll.

Rääkisime Härraga täna sellest, kuidas ta tööl käib. Ta töökoht on umbes 2km kaugusel. Praegu veel võib ju autoga käia, aga talvel ei ole väga mõtet - soojendad autot vähemalt 10 minutit ja sõidad siis 3-5minutit (oleneb liiklusest). Ja auto sõidab diisli peal. Mina pakkusin talle jalgaratta välja, mul ju ilus meesteratas, ja ise ma hetkel ei sõida, on palav ja käsi ai-ai :(. Ja talvel on tal bussi võimalus ka, üks buss sõidab sinna! Eks vaatab (PS: ma tahaks näha, kuidas tema bussiga sõitma hakkab .. heas mõttes >;))

Ma tahaks nüüd joosta minna. Aga erinevalt eelmistest tahak-itest, ma teengi seda.

No comments: