Thursday, August 14, 2014

Totu

Avastasin, et kuigi ma ei ole siin wordpressis isegi mitte aasta olnud, siis on piltide lisamise tõttu pool tasuta olevast mahust juba täis. Pool! Ja ma lisan niigi suhteliselt suvalisi pilti, viimasel ajal on suurem osa tehtud telefoniga või minu väikese digikaga. Ja ma ei lisa pilte suurtes kogustes. Bloggeris ei olnud mul kunagi seda probleemi ja ma olin seal 2006-2013, kõik pildid lisas ta ka picasa kausta (mis mul veel ainsana picasast alles on), aga siin on seda tasuta mahtu vaid 3GB-d.


Mida ma siis teen, kui see täis saab?


Pean hakkama mahtu juurde ostma?


Mõtlesin, et äkki pilt ikka postitusse jääb alles, kui ma selle galeriist ära kustutan. Totu. Õhtune ja väga loll mõte. Või no mõned pildid kadusid postitusest jah, aga samas mõni veel alles (võib-olla blog ei jõudnud mu tegudele veel järgi).


Ideid, mida teha?

No comments: