Saturday, September 27, 2014

Juuksed

Ma olen jälle tagasi oma juuste juures. Eile tegin tööpäeva lõpus juuksed lahti ning kaks kolleegi vaatasid ja väljendasid üllatust "nii paksud juuksed", ma ütlesin aitäh, mulle meeldivad mu juuksed ja tore ka kui teised kiidavad, aga oleksin endiselt tahtnud öelda, et pole mul midagi enam nii palju neid juukseid. Miks ma seda arvan? Sest ei ole ju! Ma ju saan aru, kui palju neid endiselt ära tuleb (ma usun, et veidi vähem kui kuu tagasi, aga siiski küllaltki palju. kodus on kõik kohad mu juuksed täis.)

Viimane kuu olen ma juuksed tööl ja kodus kinni pannud kahe sellise klambriga. Need samad klambrid on olnud mul aastaid, mul olid teist värvi ka ja varem ma võisin neli sellist juustesse panna ning ikka tulid need lahti, ei mhatunud klambrite vahele ära ja oli raske. Praegu ma panen need kaks klambrit pähe ja ma ei pea neid päeva jooksul isegi kohendama. Lühemad juuksed on ka juba nii pikad, et ulatuvad kinni ja pole mingit probleemi. Juuksed on kerged, ei tule lahti, seong ei vaju ära. Ma pole aastaid saanud neid klambreid kanda! Ja kuigi need klambrid mulle väga meeldivad, siis ma eelistaksin oma paksemaid juuksed. Rääkimata sellest, et kui hobusesaba teen, siis see on tunduvalt õhem ning juuksekumm läheb sinna aina rohkem kordi ümber. (PS: aga antud piltidel ei näe ma vähemalt seda punast tooni ega läiget :D)


Selle alljärgneva seonguga (kui punakas toon välja arvata, aga no valgus ka mõjutab). Juukseid oli palju, need olid kohevad ja jäid igale poole ette, patsis ka eriti ei püsinud, küll aga tulid ilusad lokid (antud hetkel oli Inglismaa tuul neid liiga palju sasinud :D). Ja kuigi ma olen käinud veel korduvalt juuksuris, siis ei ole ma päris sellist soengut enam saanud nagu ma tahtsin. Ja nüüd ma ei tahagi minna.
suvi 2013

 juuksevärv 5+. soenguga olin ka rahul. tulid väikesed lokikesed. september 2013

Sellised lood.

No comments: