Friday, September 12, 2014

Nädala lõpuks..

tervis tagasi. :)

Mitte küll ideaalne ja mingeid jooksusamme ma täna ei tee (äkki homme juba?), aga enesetunne on juba talutav ja kurgu valulikkus on vähenenud. Päeval oli see juba nagu tavaline valus kurk. Astelpaju saialille õli tegi imesid ning ma kindlasti eelistan looduslikumaid variante. Kindlasti tegid osa töö ka soolveega kuristamine ja nina loputamine, tee joomine (sidrun+ingver), vee joomine, villane sall, soojad sokid, vait olemine ja madala profiili (et ma trenni ei kippunud) hoidmine. Täna hommikul oli mul veel selline kahtlasem tunne ja korraks käis peast läbi, kas olen selle kõhuviiruse endale saanud, aga siiski ei. :) (PS: kõhuviirus möllab ka siin lõunas juba mitu nädalat). Eile jõin ma kindlasti üle 2 liitri teed, täna juba vähem ja tundub, et edaspidi piirdun õhtuti oma paastuteega, sest mõneks ajaks olen teest veidi väsinud.

Nädalavahetuse veedan siiski kodus (st Tartus). Homme plaanin koristada (terve nädal olen praktiliselt vaid kööki koristanud), pesu triikida, linnas käia (turul), puhata, magada ja nautida nädalavahetust!

 

Ei tea kas järgmine nädal veel joosta ka oskan?!

No comments: