Thursday, September 4, 2014

Niisama juttu.

Meil on aias vist täpselt nii palju parkimiskohti kui on kortereid (see on igati loogiline), aga paljudel on peres kaks autot ja pargitakse aia taha mõlemale poole. Nüüd aga on raudtee poolele tekkinud kaks elektriautode laadimispunkti. Linna maa ja teeb, mis tahab, aga miks just sinna? Eile oli veel üks seal, aga täna juba kaks ehk neli parkimiskohta. Minu lemmikparkimiskoht, tagurdad veidi välja ja juba sõidadki. Teisele poole pargin, siis on see tagurdamine selline, et enne veendu et ega kolmest suunast ühtegi autot ei tule, aga hommikusel ajal ei ole see sugugi nii lihtne. Peba mõtlema, kuhu ma talvel üldse parkima hakkan.


Nädalapäevad on kiirelt möödunud. Kunagi mainisin, et autol on vaja esiamordid ära vahetada ja võtsimegi selle ette. Õigemine mina palusin, et ta helistaks, tema helistas ja autot oodati teisipäeva õhtuks Võru lähedale. Mõtlesime mitmeid plaane, kuidas auto sinna saada, kuidas mina koju saan, kas minna kahe autoga, kas paluda Härra isa, mind veidi sõidutada või Härra sõpra või mida üldse teha. Aga auto ma tahtsin just sinna viia. Oli juba plaan kahe autoga minna, aga palusin Härral uurida, kuhu kanti töökoja omanik ise sõidab (oleksin ju kohale jõudnud poole kuueks ja nii hilja ta enam ei tööta). Selgus aga suurepärane plaan, et sõida autoga Võrru ja annan selle seal temale üle. Eriti super oli see, et ta elab bussijaama taga ja ma sain kohe bussile joosta. Ja eile sõitsin bussiga Võrru ja sain auto sealt kätte. Super! Head inimesed. :)


Sõitsin mingi tundmatu bussifirmaga (ise arvasin, et Taisto on nime vahetanud?), mis läks Tallinnasse ja teisel päeval tuli sealt, kiirliin. Võrust Tartusse makasin 5 eurot ja sõitsime läbi Põlva sama kaua kui sõidab buss otse Tartusse. Võrru sõites, aga sain pileti 3.50 euroga (täispilet oli 4 eurot, mul oli meeles noorepiletit küsida).


Eile sain töökaaslasega linna ja mul oli veidi aega ja kõht tühi. Niisis suundusin Yo Jogurtisse, mulle maitseb see. Tavaliselt võtan naturaalse jogurti (ma tegelikult ei käi seal üldse tihti), lisandiks halvaa ja šokolaad. Ja kunagi ammu tegin sinna püsikliendi konto ka. Eile sis öeldi mulle, et mul on 2.50 eurot boonust ja kas soovin kasutada. Muidugi soovisin! Nii siis maksin oma paraja portsu ning kahe lisandi ning latte eest alla ühe euro. Mulle sobib!


Täna feilisin kahe trenniga, aga sellest kirjutan pühapäeval.


Mõtlesin, et ratta peaks maale ära viima. Jah, viimased kaks päeva on imeilus kevadilm (ilma kevade lõhnata). Suvel lähed välja on päike soe, hakkab palav. Kevadel lähevad välja on päike mõnusalt soe. Sügisel lähed välja on jahe, päike ei soojenda. Talvel ei tahagi välja minna üleriieteta.


Homme sõidan Virumaale. Ootan ilusat ilma.edit: juustest ka natukene. Otsin mõni aeg tagasi apteegist platsenta ekstraki ampullid. Mul oli vahepeal tunne, et olukord on paremaks läinud ja juukseid ei tule enam nii palju ära, aga täna tundus, et ma kujutasin seda ette. Muidugi on kirjas, et seda ekstrakti peaks panema juustesse ülepäeva, aga mul jääb vahepeal ka 3 päeva vahele. Selle peanahale saamine pole ka eriti lihtne.

No comments: