Wednesday, September 24, 2014

Õppetund: poeskäik

Mul ei olnud plaanis täna sörki minna, sest jõudsin hiljem koju ja ilm oli küle, aga kell 19 mõtleisn ümber. Muuseas panin jope taskusse ka poe kliendikaardi ja pangakaardi, et ÄKKI viitsin ka poest läbi minna, kuigi erilist põhjust sinna minna ei olnud. Lõpetasingi oma kilomeetrid poe juures ja sain kokku ilusad 5km. Vaatasin poes ringi ja panin korvi üht ja teist, samuti ka ühe vahuveini. Kassas palusin ka kleidnikaardile kogunenud. Ja siis, kui ma maksma hakkasin, küsiti dokumenti. See ÜKS kord, kui ma lähen poodi kaks kätt taskus. Mul ei ole dokumendi küsimise vastu midagi ja see on täiesti õige tegu, ise olin süüdi, et rahakotti kaasa ei võtnud, aga loll olukord ikka. Ja mind ei häirinud see dokumendi küsimine ega see, et vahuvein poodi jäi, vaid see, et ta küsis dokumenti alles siis, kui mina maksma hakkasin. Minu meeles peab küsima seda enne, kui asi kassast läbi läheb või mis? Ja see polnud ka tore, et minu meelest maksid kohvioad tunduvalt vähem, kui see kassas pärast läbi löömist oli. Muidugi oleks võinud nendest loobuda, aga eks me proovisime need kallid oad siis ära.

Õppetund: võta dokument kaasa, sest sa näed alati noor ja ilus välja. :)

Õppetund2: kui midagi tundub uskumatult odav, siis aja näpuga järge, sest muidu võid saada vastu näppe.

No comments: