Wednesday, September 3, 2014

Vee joomisest

Ma ikka aeg-ajalt mõtlen, et KUI palju ma seda vett päeva jooksul ära joon. Mitmeid kordi olen tahtnud annused kirja panna, aga lõpuks olen ikka unustanud. Aga nüüd kahe päeva numbrid:

 

Esmaspäev: (mõtlesin, et jõin väga vähe, sest tööl oli külm ja siis külma vett väga ei tahtnud)

hommikul 250ml, ennelõunal tööl 625ml, pärastlõunal tööl 1125 ml, õhtul kodus 750ml + 500ml = kokku 3050ml (lisaks jõin 1 tassi teed, 2 tassi kohvi (1 hommikul, 1 õhtul)). Ja ma arvasin, et ma jõin vähe vett.

 

Teisipäev (täna):

hommikul enne tööle minekut 750ml, ennelõunal tööl 500ml, lõuna ajal 250ml, pärastlõunal 500ml, õhtul kodus 750ml = kokku 2750ml. Oleks ehk rohkemgi joonud, aga vahepeal oli 2,5h periood, kui sõitsin autoga + bussiga ja kuna wc võimalust ei olnud, siis vett ka ei joonud, kuigi oleksin tahtnud. lisaks jõin 3 tassi kohvi (1 hommikul, 2 õhtul).

 

Püüan ka homme, ülehomme, reedel numbrid kirja panna.

PS: mõõtsin tööl enda kruusi mahult ära - 250ml.

 

Kui palju sina päevas vett jood?

1 comment:

B said...

Sel nädalal olen joonud oluliselt vähem, kuna avastasin, et siin majas ei ole sellist kraanikaussi, kuhu alla mu 0,75l pudel mahuks. Ja täis pudelit kodust kaasa ma ka ei viitsi tassida, nagunii oleks sellest terveks päevaks vähe. Aga kodus hommikul kindlasti kaks klaasi (2*0,35 vist) ja siis õhtuti vähemalt kaks 0,75 pudelit.
Lisaks viimased kaks nädalat üks kohv hommikuti, õhkkond nõuab. :D

Aga tunnen veejoomisest puudust küll. Veel kaks nädalat tagasi läks minimaalselt 3*0,75 tööpäeva jooksul. :D

Ülemuski täna ütles, et peaksin uue pudeli hankima, mis kraani alla mahuks. Aga siis tuleb seda ju ka tihedamalt täitmas käia...