Tuesday, September 9, 2014

Viirus murrab

Ärkasin hommikul valusa kurguga. Päeva jooksul hakkas nina jooksma ning aevastanud olen ma kindlasti rohkem kui 20 korda. Kurgus kraabib endiselt. Nüüd olen kodus ja siin hakkab nina vaikselt kinni minema ehk tuleb see halvem enesetunne. No kust ma selle nüüd siis sain? Eile käisin rõõmsalt vudimas. Aknad jätsime lahti, sest siis on mõnusalt jahe ja värske õhk. Aga ju siis hüppas mõni viirus ka sealt sisse. Tööl on teisigi selliseid kahtlaseid. Möödunud hooajal oli mul ehk 2x sellist päris nohu. Kui ma väljas jooksmas käin, siis nohisen niikuinii alati.Aga mul on mõte see viirus ja kurguvalu ruttu seljatada. Nina ja kael on juba Mirra jalakreemiga ära määritud, joon teed ingverit on vaja), pihustan kurku taruvaiku, panen villasedsokid jalga (:D neid kannan ma juba mitu nädalat) ja üritan täna mitte trenni minna (hetkel sajab vihma nii et vast ma ei lähe ka...?).
Tööl alustasime lõunaste treeingutega. Vaatame, mis homme käed teevad.

No comments: