Wednesday, October 1, 2014

#79 Compressport põlvikud

Ma kirjutasin nende põlvikute ostust mõni aeg tagasi. Selle kummalise jalavalu osas need mind aidanud (vist) ei ole, aga muidu on igati super. Mis see super siis on? Esiteks ma tunnen, et see toetab mu jalga ja talda. Olen siin hiljuti ka ilma nendeta jooksutiire teinud ja tunne on hoopis halvem. Pärast Prorunner'i trenni jäid mul jalad igat pidi valusaks (sääred, reied), aga kui ma neid trennis kandsin, siis jäid valusaks vaid reied - nii net ma usun, et sääred said tõesti rohkem toetust ja paranes ka verevarustus jne.

Kõige raskem on neid jalga saada. Ma olen juba veidi osavam kui alguses, aga aega ikka kulub. Kui ma järsku väga kiire trenni või kuskile oleks, siis ma ilmselt ei hakkaks neid jalga sikutama. Ma ei kujuta ette, mis tunne sääristega on või retuusidega, millest kirjutas Heidi siin.

Ja jalad on soojas!

No comments: