Sunday, October 5, 2014

#84 Nõudekuivatusmatt

Ma lihtsalt pean kiitma asju, mis on kiitust väärt!

Ma usun, et ma mainisin, et Norwexi toodetest sooviksin ma meie majapidamisse veel nõudekuivatusmatti ja nüüd on see meil juba olemas (tegelikult juba nädalake). Kuna meil ei ole plaanis soetada nõudepesumasinat (vähemalt mitte selles kodus, sest köögis lihtsalt ei ole selleks ruumi), siis peseme nõusid käsitsi ja osaliselt kuivatame kraanikausi kohal olevas kapis, aga kõik sinna ei maha. Ning teine osa on olnud kraanukausi taga köögikappidel, seal on selline nurk, kuhu oleme pannud käterätiku ja seal nad kuivavad.. kuivasid. Iseenesest koht oli hea, aga käterätik mulle ei meeldinud. Kui klaasid/kruusid kuivasid ja õhk ligi ei pääsenud, siis pidi neid ikka üleloputama, sest muidu jäi selline seisnud lõhn sisse.

See matt sinna nurka hästi mahu, mahuks siis, kui me nurgad ära keerame, aga siis on jälle ebatasane. Niisiis asetasin selle kraanikausi kõrvale ja minu meelest sobib küll sinna. Värv sobib meie korterivärvidega. Mina leian, et nõud kuivavad kiiremini, ei jää mingit halba lõhna või niiskuse jälgi. See imab tohutult palju ja tohutult kiiresti vett ja ma ei ole veel märganud, et köögikapp oleks selle all niiskeks jäänud.

Minu meelest ideaalne!


No comments: