Monday, October 6, 2014

#86 PicStick ehk fotomagnetid

Kui Katre kirjutas fotomagnetitest, siis kohe tundus see mulle väga hea idee, sest viimasel ajal meeldib mulle meie külmkappi ilusate magnetitega katta (lisaks hoivad need mu menüüd ka üleval). Plaan on ka igast reisi sihtpunktist uus magnet tuua, aga paraku tulime sellele ideele liiga hilja ja eelmisest aastast (Rhodos, Rootsi, Norra, sel aastal London, Helsingi (:P)) pole meil ühtegi magnetit (küll aga tõin neid sõbrannale). Katre jagas ka sooduskoodi, nii sai need veel 25% soodsamalt ja ma tellisin 2 lehte ehk 18 magnetit. Kõiki ma endale ei hoia, mõned jagan ära.

Härrale meeldivad ka :)

1 comment:

Katre said...

Mu härra ka ütles, et väga coolid ja noh, meeste arust sellised tilulilud ja pildid suhteliselt.. tavalised asjad ja et ega neid nii palju kaaa kogu aeg vaja ei ole. Aga vot, need meeldisid tõesti. Tore, et teile ka! :D