Monday, October 13, 2014

#89 Jõusaali hooaja avamine

Täna oli lõpuks see tore päev, kui ma läksin pärast tööd Arenasse. Käisin välja suhteliselt suure summa raha ja nüüd on rahakoti vahel spordiklubi kaart aprilli alguseni st et mul pole pääsu. Riietusruume (rohkem küll duširuume) oli remonditud, mõnus, ruumi tundus rohkem, dušše oli ka rohkem. Käisin jõusaalis, võtsin oma kava kaasa, uurisin-puurisin seda ja alustasin nendest harjutustest, millest ma kindlasti õigesti aru olin saanud. Poole 18 aeg tuli treener ka ning küsisin mõned asjad üle, sest ei olnud kõigest aru saanud. Ning lasin aga edasi, vahapeal küsisin ka ühelt naiselt nõu (Pullover masin oli kahtlane :D) ja aitasin ise ühte vanemat naist. Aga käed on küll läbi (täna oli ülakeha päev). Vaatame, kuidas ma end homme tunnen. :)

Aga tunne on hea! See ongi põhiline!

No comments: